vrijdag 31 maart 2023 22:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 augustus 2020

Majoor der mariniers Steven Baan is de nieuwe commandant van marinekazerne Suffisant. Gisteren nam hij het stokje over van Christ van Dinteren.

Majoor Van Dinteren laat de kazerne in goede staat achter. Dankzij hem zijn nieuwbouw- en renovatieprojecten goed van de grond gekomen. Ook zorgde hij ervoor dat de samenwerking met lokale ketenpartners is verbeterd, schrijft Defensie Caribisch gebied op haar Facebookpagina.

Opvolger majoor Steven Baan kijkt uit naar zijn nieuwe rol als commandant van Suffisant: ‘’Wij zullen de CURMIL en ARUMIL naar eer en geweten zo goed mogelijk coachen om te komen tot een maximaal inzetbare eenheid binnen het Caribisch gebied in het algemeen, en op en rondom het land Curaçao in het bijzonder", aldus Defensie.

Marinekazerne Suffisant is een steunpunt van de Koninklijke Marine. De kazerne werd in 1929 gebouwd en is tot 2009 de thuisbasis geweest van de 31e Infanteriecompagnie van het Korps Mariniers. Sinds 2009 worden er vooral lokale militairen (miliciens) opgeleid door Nederlandse Mariniers. De kazerne valt onder het Commandement der Zeemacht Caribisch gebied.

Woordvoerder Stefan de Haan geeft uitleg over de overdracht en marinekazerne Suffisant:

Beeld: Ministerie van Defensie
-- Advertentie --

2 comments on “AUDIO | Nieuwe commandant marinekazerne Suffisant”

  1. GOEMIDAG KOE MARINIER 1893564 Cedric Emaneul Koense 02-02-1976 Willemstraat 1 MIE A BIEHRAH MAHLOEH IEH MIEH TA BIEHBAH NA ROTTERDAM NEDERLAND VLAG ROOD WIT BLOUW , MIE NOOH SAH KOE MIEH TAH OENG VIHTIHRAHNOOH SIEH PLUS MIE SAH KOE MIE TA OENG MAHRCHOEZEE , MIE TA BIEHBAH NA IH ADRES AKI KOE TA ROTTEDAM WEST SCHIETBAANSTRAAT 14 A , MIEH AH KOEHRAH HOOPIE IEH MIEH POOHR TRAHA BEHK OENG TIEHKIEH , MAH MIEH PIEHJAH TAH HOOPIE SWAHK . MIEH TIEHNG BIJZONDER HEEDEN DIE IH KAHSOOH DIE WOESTIJN , MIEH KIH KIHDAH BOORPALHTSIHR KOEH SIEH MIEH MAAG DIE TRAHA BEHK IEH MIEH TIENHG MAHZ IEHGFOORMASCHOOHNG KIEKOOH A PAHSAH KOEHMIEH , MIE NOOH TIEHNG MIEH SIHLIHBRIH DING MIEH KAHBIHZ DIHBIEH KOEH MIEH A OOHPIHRAH AANBEIH PLUS MIE SIEHNGTIEH IEH GEHEUGEN NOOH TAH DING MIEH KAHBIHZ , MIEH TAH LOEHBIEHDAH TOEHR PAHLAHBRAH KOE MIEH AH PAHPIEJAH DIEHJAH KOEH MIEH TAHBAHTAH BOEHBAH CURACAO / KOHRSOUHW . PAH TIHNIH KOOHNGTAHKTOOH KOEHMIEH KOOHPIHRAHK RIEHKAHDOOH POOHR BEHL PAH MAHZ IEHNGFOOHRMSCHOONG NA IH NIEHMBIHR DIEH TELEFOON 0031102294750 . ROTTERDAM . hasieh oeng pihdiehdooh na miniester die neederland pah mieh behng biehbah behk korsouhw / curacao dihbieh koeh mie ah bienieh foohr die korsouhw / curacao pah mieh trahbouhw aki na neederland / hoelangdah klm blouhw , foohr die toep toep die marine bahsihzs pahihrah koeh koonigin ah kiehz ameih pah trahbohw priehvah ieh mieh ta klah koeh teohr trahbouhw . sie mie tieng oeng maatreegel koe ta RM biehbaah nah oeng begeleidwooning die psygiehter biehsah kooningin toch koe mie nooh kih kihdah aki na neederland koe ta hoelangdaah ieh mieh kih biehnieh Kohrsouhw Curacao behl koonigin ieh biehsihle koe mie ta klah koh toehr trahbouhw .

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram