donderdag 8 juni 2023 09:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 augustus 2020

Op Aruba zijn intussen 1160 actieve besmettingen met het coronavirus geconstateerd. Sint Maarten telt momenteel 244 actieve besmettingen.

Gisteren kwamen er op Aruba zestig nieuwe gevallen bij. Van de 100.000 inwoners zijn twintigduizend inmiddels getest, dat is 20 procent wat aanzienlijk te noemen is. Zeven mensen liggen op de intensive care en 17 mensen op de normale verpleegafdeling van het ziekenhuis.

Op Sint Maarten kwamen er twaalf nieuwe gevallen van Covid-19 bij. Van de 244 active besmettingen liggen acht patiënten in het ziekenhuis.

Curaçao telt momenteel twaalf besmettingen. De grenzen tussen Aruba en Curaçao zijn inmiddels gesloten en ook naar Sint Maarten kan niet worden gereisd. Om half 12 wordt een buitengewone persconferentie gehouden van de overheid. Via dit liveblog https://nu.cw/2020/08/25/liveblog-overheid-geeft-persconferentie-over-coronabesmettingen-vanaf-half-12-live-op-nu-cw/ te volgen

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram