vrijdag 15 september 2023 18:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 augustus 2020

Het bestuur van Curaçao Medical Center (CMC) maakt melding van interne diefstal. Betrouwbare bronnen zeggen dat het gaat om een lid van het Amerikaans medisch team dat op Curaçao is voor bijstand tijdens de coronapandemie. De man is aangehouden door de politie. Hij zou onder meer medicijnen uit het CMC hebben gestolen.

De beveiliging van het ziekenhuis heeft na het doornemen van de camarabeelden de dader geconfronteerd met de feiten. Hij heeft vervolgens bekend spullen gestolen te hebben die eigendom zijn van het CMC.
Het bestuur benadrukt dat in het CMC een zero-tolerance beleid geldt, wat betekent dat geen enkele vorm van diefstal getolereerd wordt.

Het ziekenhuis heeft gisteren aangifte tegen de man gedaan, waarop direct een strafrechtelijk onderzoek is ingesteld.

In de hotelkamer van de man zijn diverse gestolen medicijnen aangetroffen. De man is vervolgens aangehouden. De politie gaat door met het onderzoek en bekijkt of ook andere leden van het medisch team uit de VS betrokken zijn.

Beeld: CMC
-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram