woensdag 13 september 2023 01:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 augustus 2020

Gregory Damoen is herbenoemd als lid van het College financieel toezicht (Cft) . De herbenoeming vond plaats door de Raad van Ministers van het Koninkrijk per 1 september 2020 op voordracht van Curaçao. De herbenoeming geldt voor een periode van drie jaar, meldt het Cft in een verklaring.

Damoen is vanaf 1 september 2017 lid van het Cft. Hij is momenteel interim Chief Financial Officer (CFO) bij de Ontwikkelings Bank Nederlandse Antillen (OBNA). Daarvoor was hij adjunct Directeur Risk & Compliance bij de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten en daaraan voorafgaand onder andere Directeur Financiën bij de overheid van de voormalige Nederlandse Antillen. Gregory Damoen heeft een master in accountancy, aldus het Cft.

Begin april was er nog hommeles tussen Damoen en het Cft. De 'lokale' leden van het Cft stonden toen lijnrecht tegenover de 'Nederlandse' leden. De lokale leden waren het niet eens met het advies aan de Rijksministerraad voor liquiditeitssteun aan de Caribische landen.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram